Rüyada ellerini ters görmek

Rüyada ellerini ters görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada ellerini ters gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada elleri ters görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada ellerini ters görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına inanılır.

Rüyada ters el görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ters giymek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ters çorap giymek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, yeni bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada küpeyi ters takmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ters ayakkabı giymek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tişörtü ters giymek mal ve para biriktireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments