Rüyada elma armut görmek

Rüyada elma armut görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, düzeninin yıkılmayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada elma armut gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada elma armut ağacı görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma armut görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve armut görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına tabir olunur.

Rüyada elma armut çalmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma armut yemek evlatlarının hayrını göreceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada elma ve armut toplamak moral olarak çok iyi hissedeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut elma görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments