Rüyada elma ve patates görmek

Rüyada elma ve patates görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ve patates gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada elma ve patates görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu patates görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalettir.

Rüyada patates piyazı görmek üzüntülerin daha da artacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada pazarda patates görmek işlerinden de geri kalacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada patates sulusu görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada közde patates görmek asosyal bir insan haline geleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına tabir olunur.

Rüyada patates diktiğini görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek arası patates yemek zaaflarına kapılacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments