Rüyada elma ve portakal almak

Rüyada elma ve portakal almak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve portakal almak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada elma portakal görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada elma portakal almak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Rüyada portakal elma görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada elma ve portakal görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve portakal yemek ruhsal olarak etkileneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada portakal ve elma görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada elma ve portakal almak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, maddi gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal elma muz görmek hevesinin kursağında kalacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments