Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sıkıntıların biteceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun engelli olduğunu görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Rüyada engelli yol görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavgaya engel olmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evliliğe engel olmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir engeli aşmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada engelliye yardım etmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments