Rüyada erkeğe altın takmak

Rüyada erkeğe altın takmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, son model arabaya sahip olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe altın takmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada erkeğe altın bilezik takmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa altın takmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe altın takmak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada erkeğe altın takmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden altın bilezik takmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada birine altın bilezik takmak rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, rahat bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada altın rengi yüzük takmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada büyük altın kolye takmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments