Rüyada erkeği koklamak

Rüyada erkeği koklamak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine inanılır.

Rüyada erkeği koklamak gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Rüyada erkeği koklamak amaçlarına ulaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği koklamak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada erkek parfümü koklamak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı gül koklamak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, başarıları ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak koklamak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kekik koklamak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada eter koklamak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül suyu koklamak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments