Rüyada erkeğin organını ellemek

Rüyada erkeğin organını ellemek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulur.

Rüyada erkeğin organını ellemek gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Rüyada erkek organını ellemek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hak yolunu bulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek organı ellemek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin organını ellemek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Rüyada kadın organı ellemek daha rahat bir hayatı olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeği ellemek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin organını görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments