Rüyada erkek organı hissetmek

Rüyada erkek organı hissetmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet eder.

Rüyada erkek organı hissetmek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada erkek organı hissetmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Rüyada kızda erkek organı görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin organını tutmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya alamet eder.

Rüyada kızda erkeklik organı görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıllı erkek organı görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkekte kadın organı görmek kafa dağıtacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek ettiği zararları telafi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments