Rüyada erkek organını görmek

Rüyada erkek organını görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, söylediklerinin çıkacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, daha fazla yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek organını gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Rüyada eşinin erkek organını görmek zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada erkeklik organına dokunmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük erkek organı görmek borcunun çok olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Rüyada erkek organı ellemek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin organını görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek zenginlik sahibi olunacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada başkasının erkeklik organı görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments