Rüyada küçük erkek organı görmek

Rüyada küçük erkek organı görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, rızkının genişleyeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük erkek organı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada küçük erkek organı görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı erkek organı görmek verimin her geçen gün artacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin organını ellemek çok iyi işler ortaya konacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işarettir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Rüyada kadın erkek organı görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada erkek cinsi organı görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments