Rüyada erkek organlı kadın görmek

Rüyada erkek organlı kadın görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, tartışmaların son bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada erkek organlı kadın gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine yorulmaktadır.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın erkek organı görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments