Rüyada esans görmek

Rüyada esans görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, iyi konumlara geleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esans gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Rüyada esans şişesi görmek sorumluluk alacağına, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Rüyada esans görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada esans hediye etmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esans sürünmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, eksiği kendinde bulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments