Rüyada eşinden boşanmış görmek

Rüyada eşinden boşanmış görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, itibarını geri kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Rüyada eşinden boşanmış gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Rüyada eşinden boşanıp başkasıyla evlenmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada eşinden boşanmış görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden altın aldığını görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada eşinden başkasını öpmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada eşinden şüphe duymak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada başkasının eşinden ayrıldığını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden su istemek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments