Rüyada eşini abdest alırken görmek

Rüyada eşini abdest alırken görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada eşini abdest alırken gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada eşini abdest alırken görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada abdest almayı görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına inanılır.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak daha kolay bir hayata kavuşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada abdest alırken görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulur.

Rüyada boy abdesti almamak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments