Rüyada eşini adetli görmek

Rüyada eşini adetli görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ufkunun açılacağına, bir beladan kurtulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Rüyada eşini adetli gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada eşini adetli görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada eşinin adet olduğunu görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza tabir olunur.

Rüyada adet gördüğünü görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet oldu unu görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını adetli görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çok adet olduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada adet kanının aktığını görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments