Rüyada eşinin memur olduğunu görmek

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, elinin bollaşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada eşinin memur olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada maliye memuru görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalettir.

Rüyada polis memuru görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına alamet eder.

Rüyada zabıta memuru görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada memurluk kazanmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada haciz memuru görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, planların sarkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini memur görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada banka memuru görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments