Rüyada eşinin yüzüne tükürmek

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, iftiraya maruz kalınacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek anne babayla ters düşüleceğine, düşmanlarının güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına inanılır.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek para kazanmasına da vesile olacağına, günahların da affolacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments