Rüyada esir kurtarmak

Rüyada esir kurtarmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada esir kurtarmak gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Rüyada esir kurtarmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada esir düşüp kurtulmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada esir alınmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada esir kalmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada esir almak malını ve canını riske edeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta esir olmak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada evde esir tutulmak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulur.

Rüyada teröristlere esir düşmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments