Rüyada eski kırık kapı görmek

Rüyada eski kırık kapı görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet eder.

Rüyada eski kırık kapı gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Rüyada eski kırık kapı görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık demir kapı görmek hayatın pahalılaşmasına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna alamet eder.

Rüyada evinin kapısını kırık görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısını kırık görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada kırık çelik kapı görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kırık görmek tebrik edileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık kapı görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments