Rüyada eski kocasını görmek

Rüyada eski kocasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kocasını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Rüyada eski kocaya sarılmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Rüyada eski kocanın ağladığını görmek alim ve bilge insan olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işarettir.

Rüyada eski kocasını öpmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski kocasını görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eski kocasının evlendiğini görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eski kocayla evlenmek sebep olacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının eski karısını görmek büyük emekler vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rukiye Yavuz

Rüyamda yeni bosanmidigim kocamin evlenmis oldugunu görüyorum, onlari evinde, ev ise karanlik icinde eski kocami yeni evlenmis esinin cocugunu kucagindaki bebegi sevip öptügünü görüyorum.bebek ise saat oldugunu, bende yeni bosanmis kocama o kadinin iyi olmadigini anlatmaya calisiyorum.