Rüyada eski komutanını görmek

Rüyada eski komutanını görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski komutanını gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Rüyada eski komutanını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski komutanı görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada denizci komutan görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komutandan hediye almak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada komutanın elini öpmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada komutana sarılmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada komutan olmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yüksek mevkilere getirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments