Rüyada eski şehrini görmek

Rüyada eski şehrini görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski şehrini gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Rüyada eski şehrini görmek kısmet alacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bir şehrin eski halini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski yaşadığın şehri görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gitmediğin bir şehri görmek fesada bulaşacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehre taşınmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, işlerinde bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğduğun şehri görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments