Rüyada eski sevgiliden sigara almak

Rüyada eski sevgiliden sigara almak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hayırlı terfiler alınacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden sigara almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye sigara vermek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden sigara almak zor günlerin yaşanacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek güzel sözler işiteceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments