Rüyada eski sevgilini hamile görmek

Rüyada eski sevgilini hamile görmek keyfe kavuşacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini hamile gördüyseniz:

  • Avantajlı olan sizseniz hiçbirşeyi paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek sermaye elde edeceğine, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak kendine çeki düzen vereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments