Rüyada annesinin yaralandığını görmek

Rüyada annesinin yaralandığını görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada annesinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Rüyada annesinin yaralandığını görmek bunalıma düşeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin yaralandığını görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulur.

Rüyada annesini yaralandığını görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza tabir olunur.

Rüyada annemin yaralandığını görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunu yara görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla yaralanan birini görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Selam, ruyada annemin eve yarali sekilde geldigini gordum ve disarida mahelleye cikip ne oldugunu soruyordum,ve herkesde az kalsin öldurecekti diyordu sonunda bize laf dedigi icin dovdugunu dediler, annem kavga etmis ve yaranlanmisti korkarak uyandim titriyorum. Anlami neye geliyor?