Rüyada eski sevgilinin kızını görmek

Rüyada eski sevgilinin kızını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kızını gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bir kızla görmek yeni bir sayfa açacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kızı olduğunu görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kızını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kızla görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kızının eski sevgilisini görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments