Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, variyetinin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek gülen yüzünün de solacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments