Rüyada eski sevgiliyi kel görmek

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi kel gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini kel görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kel görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kel sevgili görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada sevgilini kel görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini kel görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin dişlerini görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ölümünü görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments