Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek refaha erişileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle dudaktan öpüşmek hidayete ereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüşmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kazancının epey düşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments