Rüyada eski tanıdık kadın görmek

Rüyada eski tanıdık kadın görmek ona kol kanat gereceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, takdir toplayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada eski tanıdık kadın gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek karısının çok mutlu olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski tanıdık kadın görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Rüyada eski tanıdıklarını görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada eski bir tanıdık görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eski tanıdığın birini görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına inanılır.

Rüyada eski bir tanıdığa sarılmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, çok hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada çok eski tanıdık görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments