Rüyada espri yapmak

Rüyada espri yapmak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada espri yapmak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Rüyada espri yapmak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada espriye gülmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada espri yapıp gülmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalecilik yapmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalettir.

Rüyada ilizyon yapmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüse yolculuğu yapmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda banyo yapmak malında azalmaya, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada ölü biriyle yemek yapmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, başarısızlığa düşüleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments