Rüyada et gömmek

Rüyada et gömmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, çok mutlu olunacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret eder.

Rüyada et gömmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Rüyada et gömmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada toprağa et gömmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahı toprağa gömmek dertlerinden arınacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa para gömmek borçlarının kapanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü bebek gömmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada anneyi gömmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada altını toprağa gömmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments