Rüyada etek alıp giymek

Rüyada etek alıp giymek dertlerin ve sorunların aşılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, özlem gidereceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada etek alıp giymek gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Rüyada etek alıp giymek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, makamının artacağına delalet eder.

Rüyada tül etek giymek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eski etek giymek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada mor etek giymek makamının yükseleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin etek giydiğini görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk etek giymek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments