Rüyada etek altı traşı olmak

Rüyada etek altı traşı olmak haklılığının anlaşılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalet eder.

Rüyada etek altı traşı olmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Rüyada etek aldığını görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun etek aldığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, işlerinden feragat edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz etek aldığını görmek zorluklarının kalmayacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada etek altı traş olmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine inanılır.

Rüyada etek altı traşı olmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada eteği yanmak mutsuz olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına yorulur.

Rüyada dar etek giymek çok eğleneceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments