Rüyada etek görmek

Rüyada etek görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Rüyada bol etek görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulur.

Rüyada turuncu renk etek görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, ticaretinin de hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa yeşil etek giymek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada krem rengi etek almak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada eteğini çıkarmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada etekli kadın görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments