Rüyada etekli kadın görmek

Rüyada etekli kadın görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada etekli kadın gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Rüyada etekli kadın görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının etek giymek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etekleri tutuşmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada siyah kısa etek görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada etek kılı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah etek almak onlara değer vereceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

Rüyada etek kesmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada etek örmek endişelerinin yerini umudun alacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments