Rüyada etek satın almak

Rüyada etek satın almak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada etek satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada etek satın almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada etek temizlemek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz uzun etek görmek büyük kazanç elde edileceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah etek giymek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul eteği görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı etek görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulur.

Rüyada kendini mini etekle görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamalı etek giymek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments