Rüyada anneyi cezaevinde görmek

Rüyada anneyi cezaevinde görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, iyi geçim halinde kalacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi cezaevinde gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada annesini cezaevinde görmek kısmetlerinin artacağına, yürek yakan biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi cezaevinde görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinde olan birini görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevini görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevindeki birinin çıktığını görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada babasını cezaevinde görmek kazançlı kapıların açılacağına, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments