Rüyada evin çatısına tırmanmak

Rüyada evin çatısına tırmanmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Rüyada evin çatısına tırmanmak gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada evin çatısına tırmanmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıya tırmanmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarına tırmanmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısında leylek görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye tabir olunur.

Rüyada evin çatısında yangın görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments