Rüyada evin kapısını beyaz görmek

Rüyada evin kapısını beyaz görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin kapısını beyaz gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada evin kapısını beyaz görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada evinin kapısının kırıldığını görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısını kilitlemek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada evin kapısından çıkmak kısmetlerinin bol olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına tabir olunur.

Rüyada evin kapısını açamamak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin dış kapısını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalettir.

Rüyada evin kapısını kapatmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments