Rüyada evin üstünde kara bulut görmek

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada evin üstünde kara bulut gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek çok büyük özgüven kazanacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, mevkie edineceğine yorulur.

Rüyada kara bulutlar görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Rüyada kara bulut görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara bulutların geldiğini görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine inanılır.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments