Rüyada evini genişletmek

Rüyada evini genişletmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evini genişletmek gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Rüyada evini geniş görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada evini genişletmek yaptığı hatalardan ders alacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski ve geniş ev görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine inanılır.

Rüyada geniş yapraklı ağaç görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, mallarının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş banyo görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş daire görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada geniş asansör görmek her daim bereketli işler yapacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Rüyada geniş apartman görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments