Rüyada apartman katı görmek

Rüyada apartman katı görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok rahat edeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine inanılır.

Rüyada apartman katı gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartman katı görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı katı temizlemek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada katıla katıla gülmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı nişan katı giymek hayırlı işler yapacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments