Rüyada apartman temeli görmek

Rüyada apartman temeli görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, lüksüne de lüks katacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman temeli gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Rüyada apartman temeli görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayallerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin temelini görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina temeli görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev temeli eşmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami temeli atmak sermayesinin boşa gideceğine, yüzünün hep güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev temel atmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada temeli atılmış inşaat görmek huzura ve rahata kavuşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments