Rüyada evli kadını istemek

Rüyada evli kadını istemek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yetim sevindireceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadını istemek gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada evli kadını istemek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada evli birini istemek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada evli kadınla birlikte olmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadını evlenirken görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kadına aşık olmak yakında başlayacak aşk macerasına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadınla öpüşmek büyük ve güzel işler yapacağına, bir ömür olacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments