Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yokluk içine düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkılmasını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet eder.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek işlerinin çok açılacağına, terfi alacağına işarettir.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, daha rahat para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek işlerin rast gideceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek sağlık sorunun kalmayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada yıkılan apartman görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments