Rüyada fare ölüsü yemek

Rüyada fare ölüsü yemek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına inanılır.

Rüyada fare ölüsü yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Rüyada ölü fare yemek makamının sürekli yükseleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada fare ölüsü yemek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü beyaz fare görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine inanılır.

Rüyada ölü küçük fare görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada ölü büyük fare görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada fare ölüsüne basmak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü fareyi eline almak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada fare ölüsü atmak zengin olunacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments