Rüyada farelerin ısırdığını görmek

Rüyada farelerin ısırdığını görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kendisini ona adayacağına, yeni insanlarla tanışacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet eder.

Rüyada farelerin ısırdığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada farelerin ısırdığını görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments