Rüyada fareye basmak

Rüyada fareye basmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada fareye basmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Rüyada farenin üstüne basmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi fare basmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kazancının tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada fare üstüne basmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, bir beladan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü fareye basmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalettir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak işlerinin gerileyeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine yorulur.

Rüyada fare ölüsüne basmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada fareye basmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada hamurun üstüne basmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, maddi gücünün artacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments